Rampage 3D (2018)

Free Clipart

Omissa oloissaan pitäytyvä primatologi Davis Okoye (Johnson) on solminut vankkumattoman siteen Georgeen – urosgorillaan, jota hän on hoitanut pienestä pitäen. Pieleen mennyt geneettinen koe muuttaa kuitenkin tämän lempeän gorillan perimää niin, että siitä tulee valtavan suuri raivopäinen peto. Mikä pahinta pian käy ilmi, että on olemassa muitakin samalla tavalla muunneltuja eläimiä. Näiden uusien alfapetojen riehuessa ympäri Pohjois-Amerikkaa ja tuhotessa kaiken tietään Okoye yhdistää voimansa huonoon maineeseen joutuneen geneetikon kanssa valmistaakseen vastalääkkeen – ja raivatakseen tien läpi alati muuttuvan taistelukentän – ei vain estääkseen maailmanlaajuisen katastrofin vaan ennen kaikkea pelastaakseen tuon pelottoman eläimen, joka vielä vähän aikaa sitten oli hänen ystävänsä.

_________________________

Rampage on tyypillinen aivoton kesärevittely. Elokuva ei tarjoa mitään omaperäisyyttä, tai uutta kesäelokuvien genreen. Se on jopa niin tosikkomainen, ettei se osaa nauraa edes itselleen, mikä on sen suurin synti. Elokuvan tarina on tataalisen ylikirjoitettu, eikä sen yhteiskunnalliset teemat jaksa puhutella edes elokuvantekijöitä itseään. Elokuva esittelee paljon juonen kannalta turhia henkilöitä josta syystä tarinankerronta ei tahdo oikein kestää juonikulettelua. Aivottomaksi yltyvä kaiken tuhoava digimässäily sortuu omaan mahdottomuuteensa, eikä elokuva jaksa oikein kantaa edes aivottomana toimintarymistelynä. Viimeistään, kun päästään elokuvan taustalla olevan videopelin ideaan, Chicagon tuhoamiseen,Rampagesta katoaa viimeinenkin inhimillisyys ja asioita tapahtuu vain tapahtumisen vuoksi.

Kesärymistelyt voivat olla uhan hauskoja ja harmittomia, mutta Rampage ei kokonaisuutena kyllä kovin korkealle nouse elokuvien kesätarjonnassa.

**

_________________________

Clipart

Primatologist Davis Okoye shares an unshakable bond with George, the extraordinarily intelligent gorilla who has been in his care since birth. But a rogue genetic experiment gone awry transforms this gentle ape into a raging monster. As these newly created monsters tear across North America, destroying everything in their path, Okoye teams with a discredited genetic engineer to secure an antidote, fighting his way through an ever-changing battlefield, not only to halt a global catastrophe but to save the fearsome creature that was once his friend.

_________________________

Upcoming review.

_________________________

Ensi-ilta/ Release Date: 13.4.2018

Kesto/ Length: 1 t 48 min

Ohjaaja/ Director: Brad Peyton

Pääosissa/ Starring: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman,Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne,Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid, Matt Gerald

Ikäraja/ Age limit:Australia:M, Brazil:14, Canada:14A, Canada:14A (Alberta), Canada:14A (British Columbia), Canada:G (Quebec), Greece:K-13, HongKong:IIB, India:UA, Indonesia:13+, Ireland:12A, Malaysia:P13, Mexico:B, Netherlands:12, Norway:12, Philippines:PG-12, Portugal:M/12, Singapore:PG13, South Korea:12,Korea:12, Sweden:11, United Kingdom:12A, United States:PG-13

 

 

 

Synopsis:www.finnkino.fi/www.imdb.com

Year 2018 reviews

Year 2017 reviews

Year 2016 reviews

Year 2015 reviews

Year 2014 reviews

Year 2013 reviews

Year 2012 reviews

Year 2011 reviews

Year 2010 reviews

Year 2009 reviews

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi